Boordboek EHBO

Beknopt en overzichtelijk handboek hoe effectief eerste hulp te verlenen bij ongelukken aan boord. Duidelijke en bondige instructies wat je moet doen.
Douglas Justins en Colin Berry | Uitgeverij Alk & Heijnen
2e druk | 28 pag. | 24 x 20 cm | watervast papier | ringband

Meer info

Dit boek is een praktisch naslagwerk voor alle watersporters.
Duidelijke en bondige instructies wat je moet doen: Behandelmethoden in volgorde van belangrijkheid. Ringband en watervaste bladzijden voor optimaal gebruiksgemak. Snel de juiste pagina via gekleurde tabs.

Op uiterst toegankelijke wijze wordt beschreven wat u moet doen in medische noodsituaties aan boord van een kleine boot of een plezierjacht op zee. Het is geen uitvoerig handboek over eerste hulp en het is sterk aan te raden dat iedereen die de zee op wil een algemene EHBO-cursus volgt. Wat men in geval van ziekte of letsel kan doen wordt echter aanzienlijk beperkt door de omstandigheden aan boord en op zee. EHBO die geschikt is voor een gewonde of zieke aan wal moet op zee worden aangepast.

Met het Boordboek EHBO heeft de elke varensgast alles heel beknopt en overzichtelijk bij de hand, zodat effectief hulp kan worden verleend op zee of op elk groot binnenwater zoals bijvoorbeeld het IJsselmeer.

Nog geen opmerkingen