Schipperslogboek

Logboek voor zeilers en motorbootvaarders.
Rene Bijman | Uitgeverij De Alk
gebonden, kunstleder met leeslint | 160 pag.

Meer info

Dit logboek voor zeilers en motorbootvaarders is heel geschikt om alle gegevens van een reis overzichtelijk bij te houden. Als geheugensteuntje of om later nog eens terug te kunnen lezen. Met de luxe kunstlederen band is dit logboek een ideaal cadeau voor een vriend of vriendin met een zeiljacht, motorboot of sloep.

Voorin noteert u allerlei scheepgegevens, in het midden is het reisgedeelte en achterin vindt u het gedeelte motoronderhoudslogboek.
De tweede afbeelding toont een voorbeeld van het reisgedeelte van het Schipperslogboek. Klik op het vergrootglas om de afbeelding te vergroten. Klik op de kleine pijltjes om de 2e afbeelding te tonen.
Elke dag in het reisgedeelte beslaat twee tegenoverliggende pagina's. Bovenaan is ruimte voor het weerbericht, waypoints, opvarenden en natuurlijk de datum. Daaronder kunt u per uur een notitie maken samen met de positie, koers, log, wind, stroom en motor.

Het logboek bevat een leeslint, zodat u snel terug kunt vinden waar u was gebleven. Handig formaat, dus handig in gebruik aan boord.

Nog geen opmerkingen