Groot geïllustreerd Scheepswoordenboek in negen talen

Groot geïllustreerd Scheepswoordenboek in negen talen

Meer info

Het "Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen" helpt je als jachteigenaar in het buitenland goed uit je woorden te komen. Duidelijke instructietekeningen geven de woorden in het Nederlands. Het getal achter het woord verwijst naar de vertalingen in de andere acht talen. 

Met deze visuele gids in de hand communiceer je snel en simpel als je hulp of assistentie nodig hebt en je de taal niet spreekt. Tal van onderwerpen komen aan de orde in woord en beeld, zoals onderdelen van de boot (zeil - en motorjachten, bijboten), manoeuvreren, aanleggen en afmeren, ankeren en navigatie, kaartwerk en het weer. 

Natuurlijk wordt er ook ruim aandacht besteed aan de scheepsmotor, inclusief de buitenboordmotor. Andere onderwerpen zijn: onderhoud en reparatie, elektriciteit, water - en gasinstallatie en verwarming. Het Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen is het onmisbare beeldwoordenboek voor schippers van zeiljachten en motorschepen. 

Een must voor iedereen die een buitenlandse vaartocht onderneemt of het schip (permanent) in het buitenland heeft liggen.

Nog geen opmerkingen