CD-ROM Examentraining Marifonie, Marcom-B

CD-ROM Examentraining Marifonie, Marcom-B. Bevat alle vragen van het Agentschap Telecom voor het Basiscertificaat Marifonie, Marcom-A, Marcom-B en GMDSS. Meer dan 1.200 verschillende oefenvragen, een groot aantal oefeningen en oefenexamens. Onbeperkt nieuwe oefeningen genereren. 

Meer info

Voor het gebruiken van maritieme zendapparatuur, zoals marifoon, MF/HF-radiotelefonie installaties, portofoons, DSC, EPIRB, satelliet communicatie terminals en radar is een bedieningscertificaat vereist.

Met de Examentraining Marifonie kunt u zich thuis op de personal computer voorbereiden op de examens voor de maritieme radiocommunicatie: Basiscertificaat Marifonie, het Beperkt certificaat Maritieme Radiocommunicatie (Marcom-B en Module GMDSS-B) en het Algemeen certificaat Maritieme Radiocommunicatie (Marcom-A). Het programma bevat meer dan 1.200 vragen en een groot aantal oefeningen en examens. Met de software stelt u onbeperkt nieuwe oefeningen en realistische oefenexamens samen. Door veel te oefenen bereidt u zich perfect voor op het examen.

Deze cd-rom is bedoeld als aanvulling op het ANWB Cursusboek marinfonie en de Leidraad voor marifonie. Jaarlijks verschijnt een nieuwe database met vragen. Via het internet kunt u de software en vragen gratis bijwerken en krijgt u extra informatie die u helpt met de voorbereiding op het examen

Nog geen opmerkingen