CombiCover "Meerzicht"

Waterdichte hoes voor ANWB kaart

Meer info

Combicovers: de kaarthouder voor de watersporter.  voor de ANWB Kaart

Voordelen van Combicovers voor de watersport
Handige mobiele kaartenhouder voor binnen en buiten. Droge, kreukvrije en tegen wind beschermde waterkaarten. Perfecte bootnavigatie: eenvoudig koerslijnen uitzetten en verwijderen met stiften en gom van Staedtler.

Overzichtelijker en betrouwbaarder dan een digitale kaart
Combicovers zijn de ultieme displays voor het opbergen en navigeren van water- en zeekaarten. Een combicover bestaat uit twee kunststofplaten, waarvan de bovenste doorzichtig en ontspiegeld is (de Meerzicht is dubbelzijdig doorzichtig en ontspiegeld). Aan één zijde zijn ze aan elkaar bevestigd, magneetstrips houden de andere drie zijden bijeen. Door de sluitende werking van de magneetfolie worden uw waterkaarten tegen weer en wind beschermd.

Belangrijke tips
Vouw het transparante bovenblad van de Combicover niet. Zo voorkomt u vervorming. Gebruikt u de Combicover langere tijd niet? Berg deze dan droog en vlak op. De Combicover heeft magnetische eigenschappen. Houdt de Combicover daarom minstens 30 centimeter van het kompas.
De Combicover vervormt bij temperaturen hoger dan 60 graden Celsius. Stel de Combicover daarom in een afgesloten ruimte niet bloot aan direct zonlicht. Reinig de Combicover alleen met water of synthetische afwasmiddelen. Voorkom doffe plekken op het materiaal door niet wasbenzine, chloor of thinner te gebruiken.

Koerslijnen uitzetten op de Combicover
Op het transparante bovenblad van de Combicover kunt u met de watervaste stiften van Staedtler dunne koerslijnen uitzetten. Deze stiften zijn bij uw watersportwinkel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Handig voor wanneer u meer kaarten nodig heeft voor een traject. Gebruik geen andere viltstiften om mogelijke schade aan het bovenblad te voorkomen. Met de speciale gum van Staedtler gumt u de koerslijnen eenvoudig weer uit.
Om koerslijnen uit te zetten op het transparante bovenblad is het belangrijk dat u de zeekaart op de juiste wijze in de Combicover plaatst. Klem ongeveer 1 cm van de kaart vast tussen de onderste twee bruine magneetfoliestroken van de Combicover. Daardoor voorkomt u dat de kaart verschuift. Dankzij markeringspunten op het bovenblad en op de kaart kunt de zeekaart verwijderen en op elk gewenst moment opnieuw in precies de juiste positie weer in de Combicover plaatsen.

Nog geen opmerkingen