Studiewijzer klein vaarbewijs I & II

Studiewijzer klein vaarbewijs I & II .   Alles wat de watersporter moet weten voor het behalen van het examen klein vaarbewijs.

Meer info

De voorbereiding op het examen klein vaarbewijs gaat nu een stuk beter met de Studiewijzer Vaarbewijs I en Vaarbewijs A. Deze uitgave, geheel uitgevoerd in full color, bespreekt alle informatie die nodig is voor het examen klein vaarbewijs. Heldere illustraties, mooie foto's en duidelijke teksten helpen de lezer met het begrijpen van de examenstof. Auteur en samensteller Ben Ros is ervaringsdeskundige, zowel in de watersport als in het onderwijs. Dankzij zijn grote ervaring staat hij garant voor de kwaliteit van de studiewijzer.

De Studiewijzer bevat de totale leerstof voor het Klein Vaarbewijs examen, dus zowel de stof van VB I als van VB A. De derde druk is volledig aangepast aan de nieuwe manier van examineren, veel vierkeuze vragen en minder BVA en meer SRE.

Het principe is gebleven; het boek behandelt alleen de basisstof die minimaal gekend moet worden om te slagen.

Bij het samenstellen van de Studiewijzer is uitgegaan van de beginnende watersporter die weinig of geen ervaring heeft. Alle specifieke nautische begrippen die men moet kennen worden helder en in begrijpelijke taal uitgelegd. Er wordt ook ruim aandacht besteedt aan de basisvaardigheden die men moet kennen voor het VB II gedeelte.

De Studiewijzer is het product van de jarenlange leservaring van de ruim 50 instructeurs van VBO Vaarbewijsopleidingen. Jaarlijks werken vele duizenden cursisten met deze methode en ze halen bij het examen goede resultaten.

Nog geen opmerkingen