Examenbundel Vaarbewijs 1 & A

Examenbundel Vaarbewijs 1 & A Prima aanvulling op een cursus of cursusboek

Meer info

De bundel is een prima aanvulling op een cursus of cursusboek. Het geeft een prima indruk hoe er op dit moment geëxamineerd wordt. In de bundel staan vier voorbeeldexamens voor Klein Vaarbewijs I (VB I) en Klein Vaarbewijs Aanvullend (VB A). Als u voor al deze examens een voldoende scoort, kunt u met een gerust gevoel naar het examen. Het is een prima test om te zien of u er klaar voor bent en u weet wat u te wachten staat.

De officiële examens voor het Klein Vaarbewijs worden afgenomen op een beeldscherm (computer) en zijn niet openbaar. De examens in deze bundel zijn samengesteld met behulp van de officiële toetsmatrijs en de vragen zijn afkomstig uit de vragenbank die ook gebruikt wordt voor de cd-rom Examentrainer Klein Vaarbewijs van VBO. Op deze cd staan nog meer voorbeeldexamens en met de software kunt u ook zelf een onbeperkt aantal examens genereren en oefenen. Verder biedt de software de interactie en terugkoppeling die u van een examentraining op de computer kunt verwachten.

Deze examenbundel bevat 2 x 4 voorbeeldexamens op papier en is dus een alternatief voor het oefenen op de computer. Ook is de bundel goed te gebruiken tijdens een cursus om gezamenlijk een proefexamen te maken.

Nog geen opmerkingen