Chartkit plotter

Traditionele kaartplotter. Geschikt voor elke vaarkaart of kaartenset. Laptop navigator.
Weems & Plath | USA
56,6 cm x 50,5 cm

Meer info

Deze plotter van hout is gemaakt om nauwkeurig te navigeren op elke kaart, kaartenset of vaaratlas en biedt een stevige ondergrond voor het uitzetten van uw route in de kaart.

De kaartplotter is gemaakt van massief hout en heeft een verstelbare arm met een lineaal met kompasroos. Hiermee kunt u direct de kompaskoers in de kaart zetten. 
Stel de lineaal met de kompasroos in op de koers naar het volgende routepunt (waypoint) of de kompaspeiling vanaf een vast punt op de wal. Fixeer deze richting en beweeg de arm over de kaart tot de lineaal precies over het punt op de kaart gaat. Of fixeer de lineaal parallel aan breedtegraad of lengtegraad en met de arm beweegt u de lineaal dan naar uw positie in de kaart. Op de randen van de kaart leest u dan nauwkeurig uw positie af. Meer leest u in de Engelstalige handleiding ...

De kaartplotter komt compleet met een acryl plastic beschermhoes om uw kaarten te beschermen. Als u wilt kunt u met de meegeleverde uitwisbare pen op het plastic werken. De kaartplotter wordt geleverd in een op maat gemaakte draagtas van nylon.

Handig aan boord van schepen zonder vaste kaartentafel of voor 'laptop' navigatie in de kuip.

Nog geen opmerkingen