Weems & Plath GPS Kaartplotter

Het lijkt een gewone parallel lineaal, maar deze plotter is speciaal bedoeld om GPS posities in de kaart over te nemen.
Weems & Plath | Engeland
Inclusief handleiding in PDF formaat.

Meer info

Op het eerste gezicht lijkt deze GPS Kaartplotter op elke andere traditionele parallel lineaal, maar als u goed kijkt ziet u een nieuw kaartinstrument speciaal ontworpen voor de moderne navigatie. Deze kaartplotter biedt een effectieve verbinding tussen GPS en de papieren kaart. U leest tegenwoordig uw positie direct van het scherm van de electronische navigatie-apparatuur. Met de GPS Kaartplotter kunt u snel en gemakkelijk uw positie direct op de kaart tekenen.

De GPS Kaartplotter is ontworpen en gemaakt in Engeland. Gemaakt van sterk en helder acrylaat voor optimaal zicht op de onderliggende kaart en in een maat die geschikt is voor alle verschillende formaten van zeekaarten. Voorzien van antislip en handvaten, zodat u ook op een slingerend schip de positie nauwkeurig kunt overnemen.

Naast zijn gebruik om de positie van de GPS op de kaart te zetten, kan deze plotter ook gebruikt worden als de meer conventionele parallel lineaal voor het uitzetten van koersen en peilingen.

De handleiding is ook beschikbaar als PDF document en vindt u hier ... Na uw bestelling ontvangt u ook de link om de handleiding te downloaden.

Nog geen opmerkingen