Portland Plotter Pack (koersplotter met kaartpasser)

Complete set van BH Koersplotter en Single Hand 7" kaartpasser. Populaire instrumenten voor het kaartpassen dat veel gebruikt wordt door vaarscholen en docenten.

Meer info

Portland koersplotter:
De originele "Portland Course Plotter" van BH Navigation uit Engeland.
De Portland koersplotter is een van de meest populaire instrumenten voor het kaartpassen en wordt veel gebruikt door vaarscholen en opleiders over heel de wereld. Met deze koersplotter kunt u snel een eenvoudig koersen en peilingen uitzetten. U kunt direct de correctie voor de variatie aflezen.
Deze nieuwe versie van de vertrouwde koersplotter is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Royal Yachting Association (RYA) en is ontworpen op zowel sterkte als nauwkeurigheid.

Kaartpasser:
Gemaakt van messing met roestvrijstalen punten. Prima "single hand" kaartpasser. Gemakkelijk met een hand te bedienen. Geschikt voor professioneel gebruik en ideaal voor trainingsdoeleinden.

Instructies:
Instructies in het Engels van James Stevens, nationale coach van de RYA, zijn bijgesloten. James Stevens is onder meer verantwoordelijk voor de RYA standaarden voor de erkende RYA Sea Schools en hij is instructeur sinds 1987. Tot kort geleden stelde hij nog de RYA Shore Based Assesment Papers samen. Voor al zijn inspanningen is hij beloond met de RYA Cruising Club's Medal. ,

Nog geen opmerkingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...