Reeds Nautical Almanac 2013

De Engelstalige Reeds Almanac is het handboek voor elke zeezeiler op de Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar, Noord Marokko en de Azoren. De Almanac bevat gegevens over onder andere havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen.

Meer info

De Engelstalige Reeds Almanac, beter bekend als “The Yachtman’s Bible” is weer met de nieuwste uitgave 2013 verschenen.

Dit boekwerk met meer dan 45.000 updates mag bij geen enkele zeezeiler aan boord ontbreken. Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar, met gegevens over o.a. havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen.

Wat u ook zoekt, u vindt het in deze uitgave. Het is de wateralmanak die het meest compleet is. Nu met gratis “Marina Guide 2013” voor Engeland, Schotland en Noord Ierland. Hierin vindt u een schat aan gegevens over havens aan de kust van Engeland, Schotland en Ierland. De "Reeds" is een begrip De Reeds Almanac is een begrip in de zeilerswereld. Geen zeezeiler zal het ruime sop kiezen zonder dit boekwerk aan boord te hebben. Met een schat aan gegevens is het terecht “The Yachtman’s Bible”. 1088 pagina's met informatie

De uitgave van 2013 bevat weer alle gegevens over Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar. Met meer dan 7.500 waypoints en 700 havenkaarten, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen is het een compleet boekwerk geworden. Getij gegevens De almanak bevat onder andere getij gegeven. Niet alleen de tabellen maar ook de getij kromme van alle standaard havens worden genoemd. Stroomkaarten van vele gebieden worden eveneens weergegeven. Naast deze gegeven staan er vele detailkaarten in van havens met een beschrijving om deze veilig aan te lopen. Gratis “Reeds Marina Guide 2013” Samen met de Reeds Nautical Almanac krijgt u ook de Reeds Marina Guide 2013. Hierin vindt u vele gegevens over havens aan de kust van Engeland, Schotland en Ierland. Van ankerplaatsen en moorings tot zeilmakers en adressen van jachtmakelaars en reparatiebedrijven, alles vindt u in deze gids. Reeds Nautical Almanac, een onmisbaar boek voor de fanatieke zeezeiler.

Nog geen opmerkingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...