Reeds Loose Leaf Almanac 2014

Mooi degelijke map met daarin de Reeds Nautical Almanak in los bladig formaat.

Meer info

Wist u dat de Reeds Almanac ook verkrijgbaar is in los bladig formaat, of te wel Loose Leaf. Het voordeel van deze uitgave is dat niet het gehele boek meegenomen behoeft worden aanboord. Uw klanten kunnen nu eenvoudig de benodigde pagina's uit de multimap halen en meenemen. Nog een bijkomend voordeel is dat de aanschaf van een nieuw jaar een stuk goedkoper is (update Pack).

De Engelstalige Reeds Almanac, beter bekend als “The Yachtman’s Bible” is weer met de nieuwste uitgave 2014 verschenen.

Dit boekwerk met meer dan 45.000 updates mag bij geen enkele zeezeiler aan boord ontbreken. Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar, met gegevens over o.a. havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen.

Wat u ook zoekt, u vindt het in deze uitgave. Het is de wateralmanak die het meest compleet is. Nu met gratis “Marina Guide 2014” voor Engeland, Schotland en Noord Ierland. Hierin vindt u een schat aan gegevens over havens aan de kust van Engeland, Schotland en Ierland. De "Reeds" is een begrip De Reeds Almanac is een begrip in de zeilerswereld. Geen zeezeiler zal het ruime sop kiezen zonder dit boekwerk aan boord te hebben. Met een schat aan gegevens is het terecht “The Yachtman’s Bible”. 1088 pagina's met informatie

De uitgave van 2014 bevat weer alle gegevens over Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar. Met meer dan 7.500 waypoints en 700 havenkaarten, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen is het een compleet boekwerk geworden. Getij gegevens De almanak bevat onder andere getij gegeven. Niet alleen de tabellen maar ook de getij kromme van alle standaard havens worden genoemd. Stroomkaarten van vele gebieden worden eveneens weergegeven. Naast deze gegeven staan er vele detailkaarten in van havens met een beschrijving om deze veilig aan te lopen. Gratis “Reeds Marina Guide 2014” Samen met de Reeds Nautical Almanac krijgt u ook de Reeds Marina Guide 2014. Hierin vindt u vele gegevens over havens aan de kust van Engeland, Schotland en Ierland. Van ankerplaatsen en moorings tot zeilmakers en adressen van jachtmakelaars en reparatiebedrijven, alles vindt u in deze gids. Reeds Nautical Almanac, een onmisbaar boek voor de fanatieke zeezeiler.

Nog geen opmerkingen