VAARWIJZER DE WADDENZEE

Vaargebieden tussen Den Helder en Sylt. Alle havens en routes van het Nederlandse en Duitse Wad. Met veel kleuren foto's en illustraties. Nieuwe uitgave
Jan Heuff | Hollandia | 7e druk 2009 | 192 pag.

Meer info

Nieuwe uitgave!

De Vaarwijzer voor de Waddenzee is een klassieker. Deze nieuwe editie is geheel uitgevoerd in kleur en bevat de laatste informatie over alle waddenhavens en -routes op het Nederlandse en Duitse Wad. De auteur besteedt in deze uitgave extra aandacht aan de waddenroute naar de Elbemonding. De beginnende waddenzeiler krijgt alle nodige informatie over schip en uitrusting, varen in de praktijk, ankeren, droogvallen en de natuurstatus van het waddengebied.

Dit boek bevat de meest recente informatie van alle Waddenhavens en Waddenroutes. Allereerst een (nautische) beschrijving van het specifieke karakter van de Wadden en de Waddenzee, aangevuld met informatie over de natuur. Ook wordt er ruim aandacht besteed aan schip en uitrusting, niet alleen voor een dagtochtje, maar ook voor een meerdaags verblijf op de Waddenzee en het varen in de praktijk.

Kaarten en luchtfotos maken de navigatie een stuk makkelijker. In aanvulling op de vorige editie heeft Jan Heuff nu ook eigen belevenissen opgenomen. In elke vaarwijzer staan kaders onder het kopje 'Vanuit de kuip'.

De Vaarwijzer Waddenzee bespreekt de vaarroutes achter de eilanden over het Wad. 

Nog geen opmerkingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...